Woningtype Wetering

Laat die nieuwe dag maar beginnen!

’s Ochtends rustig wakker worden met een kop koffie en de krant aan de keukentafel. De kinderen die op de grote loungebank de dag beginnen met een versgebakken croissantje voordat ze naar de sportvelden gaan. Of heerlijk uitgebreid met het gezin ontbijten in de tuin om de eerste zonnestralen van die morgen te begroeten. In type Wetering begint iedere dag zoals u dat wilt.

Alle ruimte in huis

De grote L-vormige keuken vormt het warme hart van het huis en staat in directe verbinding met de woonkamer zodat u niets hoeft te missen van de gezelligheid. Met drie slaapkamers is er genoeg slaapplek voor uw gezin, familie en vrienden. En wilt u af en toe even een momentje voor uzelf? De zolder is de ideale plek voor uw eigen hobbykamer. Of kies er voor om deze ruimte om te toveren tot thuiswerkkantoor of fanatieke fitnessruimte. Ook fijn is dat alle woningen zijn voorbereid op gasloos wonen. In type Wetering heeft u dus letterlijk alles in huis. Laat die nieuwe dag maar beginnen!

Persoonlijke touch

NederVecht biedt u de mogelijkheid om uw eigen woonwensen waarheid te maken. Zo heeft u inspraak op de indeling van de keuken, de badkamer en kunt u kiezen uit verschillende uitbreidingsopties. Van een extra dakopbouw voor een extra slaapkamer en/of badkamer op de verdieping tot een uitbouw aan de achterzijde. Volop mogelijkheden voor uw eigen persoonlijke touch in huis.